9 Kasım 2013 Cumartesi

Ben - About

Merhaba, ben Ayşe Gonca, Ege'de doğdum ve büyüdüm. Şuan Bursa'da bir sahil kıyısında yaşıyorum. Çukurova Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölümü mezunuyum. Bir ilkokulda psikolojik danışman olarak çalışmaktayım. Harika bir kocam ve harika bir kızım var.  

Tam bir Başak kadınıyım. Planlı, programlı, düzenli, domine, dik kafalı aynı zamanda uyumlu, detaycı ve iyi bir gözlemciyimdir. Psikoloji, çocuklar ve kıyafetler öncelikli ilgi alanımdır. Yeni insanlarla tanışmak ve onların dünyalarını keşfetmek her zaman beni heyecanlandırmıştır. Seyahat etmeye 7/24 hazırımdır. Kitapların dünyasında kaybolmak, bisikletimle doğada kaybolmak, iPhone 4S'm ile bloglar da kaybolmak beni tanımlıyor diyebilirim. 

Ömrüm boyunca insanların giydikleri ilgimi ve dikkatimi çekmiştir. Bu ilgi ve merakım sayesinde blog yazarlığı ve internet dünyasıyla tanıştım diyebilirim. Blog; benim hobi alanım, zevk aldığım, eğlendiğim, stres attım... Kısacası yoğun bir günün ardından nefes aldım bir yerdir. Beni takip edip, burada olduğunuz için teşekkür ederim.   

Sevgilerle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder