24 Aralık 2013 Salı

Trend: Sahte Kürk

Sahte kürkler, bu sezon moda dünyasının vazgeçilmezlerinden biri. Şirin, renkli modellerin dışında; krem, beyaz, gri,siyah ve kahve tonlarında kürkler görmekteyiz. Peki bu kürkleri nasıl kombinlemeliyiz? Tamamlarken nelere dikkat etmeliyiz?

Sahte Kürk Kombin Önerileri
1- Skinny Jean ile kombinleyin.Kürk, bol kesimli, hatta bir nebze oversized bir parçadır.  Bu nedenle alt bedeni mümkün olduğunca dar kesim, üstümüze tam oturan parçalarla tamamlarsak proporsiyonumuz dengelenmiş olur. Skinny bir jean hoş bir sonuç verecektir. 
2- Kürk seçiminde, boy ve kilo da önemli bir nokta. Eğer boyumuz kısa ise hemen bel hizasında biten modelleri tercih etmelisiniz. Yine kilo problemi var ise, kabarık ve uzun tüylü kürkler size göre değil. Daha minimal parçalar tercihiniz olmalı.

3- Hemen hemen iki yıldır kürk yelekler popüler. Fakat bu trendin bi tık başkalaştığını görüyoruz. Şu sıralar "kolsuz ceket" diye tabir ettiğimiz salaş duran oversized modeller öne çıkıyor.Kürk tercihiniz böyle bir yelek olabilir. 
4- Converse ayakkabı ile deneyin. Spor bir görünüm ve kürkün ağır havasından kurtulmak için ideal bir tercih. Eğlenceli bir kombin olacak, denemelisiniz.
5- Bere kullanının. Spor ve cool bir görüntünün bir diğer detayı renkli, ponponlu, yazılı veya hayvan resimli eğlenceli bereler... 
6- Maxi etek ile kombinleyin. Hafif dar kesim maxi etek ve biker bot ile harika duracağını düşünüyorum. Bu kombin, sokak stillerinde de sıkça karşılaştığım kombinler arasında. Denenmeli.
Görsel:Pinterest



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder