10 Aralık 2013 Salı

Yüksek Bel Pantolon Nasıl Kombinlenir?

Balmain 2014 ilkbahar/Yaz Koleksiyonu
1- Kısa üst (Crop Top) ile kombinleyiniz. Crop toplar iki sezondur oldukça popüler olduğu için tam anlamıyla hoş ve "fashionable" bir görüntüye sahip olacaksınız. 
Alexander Wang 2014 Ilkbahar/Yaz Koleksiyonu
2- Gömlek ile tamamlayınız. Yüksek bel pantolon bacak boyunuzu uzun gösterir. Fakat üst bedeni ise bir o kadar kısa. Böyle bir durumda gömlek sizin için iyi bir kurtarıcıdır. Gömleğin üsten bir düğmesini açtığınızda, v yaka oluşur. Bu da üst bedenin daha uzun görünmesini sağlar. Üst bedeniniz kısa ise, sweat ve kazak seçimlerinizi v yakadan yana kullanmalısınız.
Chloe 2014 Ilkbahar/Yaz Koleksiyonu
Michael Kors 2014 Ilkbahar/Yaz Koleksiyonu
3- Blazer ceket ile kombinleyebiliriz. Beliniz ince fakat basenleriniz geniş ise, blazer ceket basen bölgenizi kamufle etmek için iyi bir tercih olacaktır. Özellikle ince belinizi vurgulamak için hoş bir kemer kullanabilirsiniz. Tabi eğer boyunuz kısa ise kemerin pantolon ile aynı renkte olmasına dikkat edelim.
4- Stiletto ayakkabı yada babet ile tamamlayınız. Yüksek bel pantolon ile uzun görünmek istiyorsak, pantolonumuzun bilekte bitmesi yani ayak bileklerinin hafif görünmesi gerekir. Bilekten bağlı ayakkabı yerine ayağımızın üst kısmın açıkta bırakan stiletto ayakkabı yada babet tercih edersek hem bacak boyumuz hem de boyumuz daha uzun görünecektir.

5- Küçük çantalar kullanılmalı. Ne kadar ince olursanız olun, yüksek bel pantolon basenlerinizi vurgulayan bir parçadır. Bu nedenle basen hizasına gelicek büyük çantalardan uzak durmak gerekir. Mümkün olduğunca küçük omuz çantaları yada el çantaları tercih edilmelidir. 
6- Son olarak saçlarınızı mümkün olduğunca açık bırakmanız bir diğer tavsiyemdir. Ortadan ayrılmış omuzlara uzanan saçlar yüzü ince-uzun göstermekle kalmayıp, aynı zamanda bütün olarakta sizi daha ince gösterecektir.
Görseller:Pinterest









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder